Sunday, April 9, 2017

Dejavu Lasting Fine Pencil Liner & Fiberwig Mascara


Back with another Japanese brand! Yaaay.. Hahaha, I've been eyeing this brand from 2 years ago when I visited Japan and saw this Dejavu brand there. Finally Dejavu is officially available in Indonesia! So excited since I got to try the eyeliner and mascara from them. 

Sunday, March 19, 2017

Travel Diary: Shenzhen


Last year, I went to Shenzhen, China, for working purpose in August-September. It was a big leap for me personally since I also changed job for the first time, lol I've worked for 3 years in the same company previously. So I was both thrilled and nervous at the same time, but hey I love to challenge myself, so why not?

Let me tell you something, China has never been on my travel list before. Also, when I told my family and friends about this, mostly they were deeply concerned as well. But you know what, China is wonderful and that's why I went back for holiday with my friends earlier this year (will blogged soon, lazy..)

Tips Jitu Cegah dan Atasi Sakit Tenggorokan


Hai girls! Akhir-akhir ini cuaca Indonesia, terutama Jakarta, makin labil deh. Terbukti dengan cuaca yang tidak menentu, cek ramalan cuaca katanya siang hujan, eh nggak. Tahunya malam hujan super deras sampai pagi. Hmm... Pastinya kamu aware kan kalau cuaca yang berubah-ubah itu bisa menurunkan kekebalan tubuh dan akhirnya bisa jadi penyakit? Nah, salah satu penyakit yang paling sering diderita oleh orang-orang saat musim pancaroba adalah sakit tenggorokan.

Meski terdengar sepele, sakit tenggorokan ini sangat mengganggu, terutama saat kita sedang makan. Nah, selain rasa sakit ketika menelan, sakit tenggorokan biasanya juga disertai dengan segambreng gejala menyebalkan lainnya seperti:

  • Sakit kepala
  • Pembengkakan kelenjar di leher
  • Pembengkakan tonsil/ amandel
  • Pegal dan nyeri otot
  • Batuk berdahak dan/atau kering
  • Pilek
Makanya, kali ini aku mau share tips jitu cegah dan atasi sakit tenggorokan supaya aktivitas kamu tidak terganggu, yuk simak!

Saturday, March 18, 2017

Senzues Lumi Bright Body Lotion


If you're looking for new choices for body lotion, keep reading! I recently tried Senzues Lumibright Body Lotion and love the result!

Sunday, March 12, 2017

Lip Filler di The Clinic Beautylosophy


Halo halo! Kali ini aku ngeblog dalam Bahasa Indonesia karena kebetulan reviewnya tentang klinik di Jakarta, jadi aku rasa bakal lebih pas aja sih. Beberapa waktu yang lalu aku menghadiri beauty gathering bareng The Clinic Beautylosophy bertemakan "Total Aesthetic Solution by The Clinic" bertempat di klinik cabang Cipete.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...